• home
 • video
 • pas verschenen

  Batshuayi: "Het verschil met Standard is toch groot"

  Batshuayi maakte in de oefenduels al vier doelpunten voor Marseille.

  Ex-Standard-speler Michy Batshuayi heeft zijn start bij Olympique Marseille niet gemist. Hij maakte meteen indruk met goals en beslissende acties. "Ik had niet verwacht dat ik me zo snel zou aanpassen. Het verschil met Standard is toch groot", zegt hij op de clubwebsite.

  Michy Batshuayi scoorde al vier doelpunten en had ook een voet in drie andere goals. "Het waren al heel mooie wedstrijden", zegt de ex-Standard-spits. "Ik had niet verwacht dat ik me zo snel zou aanpassen."

  "De groep heeft mij snel op mijn gemak gesteld en ik voel me hier goed. Alle spelers zijn hier technisch sterk en dan is het samenspel makkelijker. Het verschil met Standard is toch wel groot. Het tempo ligt hier veel hoger. De spelers zijn krachtiger en sneller. Ik krijg offensief ook veel vrijheid van de trainer, alleen defensief moet ik nog op mijn positie letten."

  "Ik kan niet wachten tot de echte competitie begint. Ik droom al van mijn eerste match in het Stade Vélodrome. Hopelijk kan ik deze lijn doortrekken en de supporters elke week blij maken."