• home
 • video
 • pas verschenen

  Yaya Touré wil dan toch bij Manchester City blijven

  "Ik speel heel graag bij Manchester City."

  Yaya Touré wil ook volgend seizoen bij Manchester City spelen. De Ivoriaanse middenvelder voelde zich niet gewaardeerd door de club, maar komt nu op zijn woorden terug. "Ik wil hier blijven en ik heb altijd de intentie gehad om mijn contract te respecteren."

  Eind mei vergat Manchester City zijn middenvelder persoonlijk te feliciteren met zijn verjaardag. Yaya Touré zag het als een gebrek aan respect en dacht zelfs na over een vertrek bij de Engelse club.

  Nu zegt Yaya Touré toch graag bij City te willen blijven. "De supporters hebben me altijd gesteund. Ik speel hier met veel plezier en wil er een mooi seizoen van maken", zei de 31-jarige middenvelder.

  "Ik hou me niet bezig met speculaties. Ik wil hier blijven en heb altijd de intentie gehad om mijn contract te respecteren." Touré staat nog tot 2017 onder contract bij de Engelse kampioen.