• home
 • video
 • pas verschenen

  Niertumor vastgesteld bij Vladan Kujovic

  Kujovic is voor onbepaalde tijd buiten strijd.

  Club Brugge meldt op zijn website dat doelman Vladan Kujovic een kwaadaardige niertumor heeft. De 35-jarige Serviër gaat volgende week onder het mes. Daarna zal pas ingeschat kunnen worden hoe lang Kujovic moet revalideren.

  Kujovic is al enkele seizoen reservedoelman bij Club Brugge. Ook dit jaar zou hij dienen als back-up voor Mathew Ryan, maar de Serviër kreeg slecht nieuws. Hij ondergaat volgende week een operatie in het AZ Sint-Jan en is voor onbepaalde tijd buiten strijd.

  "Heel Club Brugge wenst Vladan en zijn familie veel sterkte en zal er alles aan doen om hen optimaal te steunen en het herstel zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen", meldt Club Brugge op zijn website.

  Club zal waarschijnlijk nog een extra doelman aantrekken, want ook Sven Dhoest is het al kwijt. De jonge doelman wordt gehuurd door promovendus Moeskroen-Péruwelz.