• home
 • video
 • pas verschenen

  Linksachter van Barcelona buiten strijd door hartproblemen

  Adriano was er niet bij op het WK in eigen land.

  FC Barcelona zal vier tot zes weken geen beroep kunnen doen op Adriano. Bij enkele medische testen werd bij de Braziliaanse linksachter een abnormaal hartritme geconstateerd, zo meldt de Catalaanse club woensdag.

  "De medische staf heeft tijdens een electrocardiogram (ECG) abnormale veranderingen vastgesteld in het hartritme van Adriano", zo staat te lezen in een verklaring op de website. "Uit voorzorg en om dit verder te bestuderen zal Adriano vier tot zes weken uit roulatie zijn. De speler zal apart trainen tijdens deze periode."

  Nu medische problemen de kop op steken, ziet Adriano hoogstwaarschijnlijk zijn kansen slinken om in Camp Nou te blijven. De 29-jarige Adriano zou weg mogen en enkele teams toonden al interesse in de voormalige Sevilla-verdediger.

  Adriano verhuisde in 2010 naar Barcelona. Afgelopen seizoen kwam hij 26 keer in actie en scoorde hij drie doelpunten.