• home
 • video
 • pas verschenen

  AS Roma blijft erg actief op de transfermarkt

  Iturbe scoorde vorig jaar acht keer voor Verona.

  AS Roma heeft zich versterkt met de diensten van de Argentijn Juan Manuel Iturbe. De 21-jarige spits komt over van Hellas Verona voor 22 miljoen euro. Eerder trok de Romeinse club ook al Urby Emanuelson, Ashley Cole en Seydou Keita aan.

  De Argentijnse belofte-international ruilde in 2011 het Paraguayaanse Cerro Porteno voor FC Porto. De Portugezen leenden hem uit aan respectievelijk River Plate en Hellas Verona en vorig seizoen scoorde hij acht keer voor de Serie A-club.

  Twee maanden geleden besliste Verona om de aankoopoptie te lichten en 15 miljoen euro neer te tellen voor een definitieve overgang. Nu verkast hij dus naar de Italiaanse vicekampioen.