• home
 • video
 • pas verschenen

  Argentijnen overhandigen truitje aan de paus

  Middenvelders Lionel Messi en Maxi Rodriguez met het truitje voor de paus.

  De Argentijnse voetbalploeg heeft een gesigneerd WK-truitje overgemaakt aan paus Franciscus. Elke speler van de verliezend finalist plaatste zijn handtekening op het kleinood. De paus is een groot voetbalfan en leefde enorm mee met zijn landgenoten tijdens het WK.

  Middenvelder Maxi Rodriguez postte een foto van hem met sterspeler Lionel Messi op Twitter. Daarop is te zien hoe beide spelers het gehandtekende truitje vasthouden.

  De paus, zelf een supporter van de Argentijnse ploeg San Lorenzo, zal ongetwijfeld heel tevreden zijn met het cadeau van zijn landgenoten, al liet hij tijdens het WK wel verstaan dat hij neutraal bleef.