• home
 • video
 • pas verschenen

  Dwyane Wade blijft toch bij Miami Heat

  Wade speelt al zijn hele NBA-carrière - sinds 2003 - in Miami.

  Miami Heat dreigde zijn 'Big 3' te verliezen, maar uiteindelijk heeft Dwyane Wade toch een nieuw contract getekend bij de onttroonde NBA-kampioen. Ook Chris Bosh lijkt te blijven, maar LeBron James is vertrokken naar Cleveland.

  Wade speelt al zijn hele elfjarige carrière voor Miami Heat, waarmee hij drie keer de NBA-titel pakte (2006, 2012 en 2013). Van 2005 tot 2014 was hij tien keer op een rij NBA All-Star.

  Miami Heat dreigde zijn boegbeeld kwijt te raken, want sinds 1 juli was Wade een vrije speler. Maar de guard heeft nu toch een nieuw contract getekend.

  Net als Wade waren LeBron James en Chris Bosh 'free agents' sinds 1 juli. LeBron James besliste om terug te keren naar Cleveland, waar hij vier jaar geleden vertrok. Van Bosh is officieel nog niet geweten waar zijn toekomst ligt, maar het ziet ernaar uit dat ook hij in Miami blijft.