• home
 • video
 • pas verschenen

  Asse-Lennik winkelt bij Antwerpen en in Polen

  Asse-Lennik heeft er twee spelers bij.

  Asse-Lennik blijft bouwen aan zijn ploeg voor volgend seizoen. De club heeft zich versterkt met Dries Heyrman van Antwerpen en de jonge Pool Piotr Orczyk.

  Dries Heyrman, broer van Yellow Tiger Laura, is een product van de VVB-volleybalschool. Afgelopen seizoen kwam de 23-jarige middenman uit voor vicekampioen Antwerpen. "We zijn heel blij dat dit talent ons middencompartiment de volgende twee seizoenen komt versterken", zegt Asse-Lennik.

  De club heeft ook de komst afgerond van receptiehoekspeler Piotr Orczyk. De 21-jarige Pool wordt beschouwd als een groot talent. "We zijn heel blij dat hij gekozen heeft voor Asse-Lennik om zich als speler voort te ontwikkelen", klinkt het bij de club.

  Asse-Lennik rondde vorige maand ook al de komst van Seppe Baetens (Antwerpen) af. De twee Nederlandse internationals Robin Overbeeke en Robbert Andringa verlengden enkele weken geleden hun contract.