• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Rijsel-coach: "Origi speelt komend seizoen voor ons"

  Divock Origi draagt ook volgend seizoen het shirt van Rijsel.

  Of Divock Origi nu in Liverpool tekent of niet, de aanvaller van de Rode Duivels blijft (nog een jaar) in Rijsel voetballen. "Origi speelt komend seizoen bij ons", heeft Rijsel-coach René Girard op een persconferentie verteld.

  Divock Origi staat dicht bij een overgang naar Liverpool. Mogelijk leent de Engelse club de 19-jarige aanvaller nog een jaar uit aan Rijsel. "Origi zal komend seizoen bij ons zijn", maakt René Girard duidelijk.

  De coach van Rijsel heeft vier WK-gangers in zijn kern: de Fransman Rio Mavuba, de Ivoriaan Salomon Kalou, de Nigeriaanse keeper Vincent Enyeama en Rode Duivel Origi. Wanneer komen ze terug van vakantie?

  "Salomon traint weer op 21 juli, Vincent op de 25e en Rio en Divock sluiten de 28e weer aan", antwoordt Girard. "Net op tijd voor de derde voorronde van de Champions League."

   

  WK: Origi bevrijdt de Rode Duivels tegen Rusland

  WK-hit "Origigigi, Origigo!"