• home
 • video
 • pas verschenen

  PSV en FC Porto praten over transfer Defour

  Defour geniet momenteel van een paar weken vakantie.

  PSV Eindhoven is geïnteresseerd in Rode Duivel Steven Defour. Technisch manager Marcel Brands gaat deze week aan tafel zitten met FC Porto. "Defour wil zelf graag naar PSV komen, dat is alvast een goed begin", zegt Brands.

  FC Porto verblijft momenteel in Nederland voor een trainingskamp. PSV maakt van die gelegenheid gebruik om met de club te praten over Steven Defour. De Nederlandse club ziet in de 26-jarige Rode Duivel de ideale versterking voor het middenveld.

  "We hebben van Porto nog geen indicaties gekregen", zegt technisch directeur Brands. "Defour zelf heeft wel al aangegeven geïnteresseerd te zijn in een overstap. Hij wil graag naar PSV, dat is een goed vertrekpunt."

  Bij PSV speelt momenteel nog een Belg, Zakaria Bakkali. De jonge vleugelaanvaller weigert voorlopig zijn contract bij de club te verlengen. FC Porto zou eventueel geïnteresseerd zijn in een wissel.

  Defour zelf zal niet aanwezig zijn bij de gesprekken. Hij geniet nog van een welverdiende vakantie na het WK in Brazilië.

  Ondertussen in Bali...