• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Gerrans blijft Orica-GreenEdge trouw

  Gerrans was dit jaar de sterkste in Luik-Bastenaken-Luik.

  Simon Gerrans heeft het naar zijn zin bij Orica-GreenEdge. De Australische kampioen heeft zijn contract verlengd tot 2017. Gerrans fietst sinds 2012 voor de Australische ploeg.

  Orica-GreenEdge zag in 2012 het levenslicht en in dat jaar won Gerrans meteen Milaan-Sanremo. Ook dit voorjaar wist de Australische kampioen een klassieker binnen te halen: Gerrans won Luik-Bastenaken-Luik.

  Orica beloont Gerrans (34) met een nieuw contract tot 2017. "Ik ben erg blij dat ik mijn carrière bij deze ploeg kan voortzetten", reageert hij. "Ik heb hier de grootste successen uit mijn carrière behaald en ben hen dankbaar voor de leidersrol die ik gekregen heb."