• home
 • video
 • pas verschenen

  Servische international wordt ploegmaat van Mignolet

  Lazar Markovic werd afgelopen seizoen kampioen bij Benfica.

  De Servische Lazar Markovic heeft een contract getekend bij Liverpool. De Engelse club betaalde 12,5 miljoen aan Benfica voor de jonge vleugelspeler.

  De nog maar 20-jarige Markovic brak het afgelopen seizoen volledig door bij de Portugese landskampioen. De Serviër werd met Benfica Portugees kampioen, verloor de finale van de Europa League en speelde al dertien interlands voor Servië.

  En dat is Liverpool, de ploeg van Rode Duivel Simon Mignolet, niet ontgaan. De Engelse club legde 12,5 miljoen op tafel voor Markovic. Veel details werden er niet vrijgegeven over de transfer. Liverpool zou bijvoorbeeld slechts vijftig procent van de transferrechten hebben overgekocht. Ook de termijn van het contract is onbekend.

  De jonge Serviër is blij met zijn transfer. "Ik ben enorm gelukkig. ik hoop dat ik de verwachtingen van de supporters, de coaches en de spelers kan inlossen. Ik kan niet wachten om mijn debuut te maken bij deze grote club."

  Markovic is de vierde versterking voor de Reds, na Emre Can, Rickie Lambert en Adam Lallana. Liverpool zag wel aanvaller en sterspeler Luis Suárez naar FC Barcelona vertrekken.