• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Khalid Boulahrouz opnieuw in de Eredivisie

  Boulahrouz speelde 35 wedstrijden voor Oranje.

  De Nederlander Khalid Boulahrouz zet zijn loopbaan voort bij Feyenoord. De 32-jarige verdediger komt transfervrij over van het Deense Brondby IF. De 35-voudige international ondertekende een contract voor één jaar, met optie op een bijkomend seizoen.

  "Ik ben gigantisch blij met deze overstap. Feyenoord is een fantastische club, ik ben heel trots dat ik dit shirt mag gaan dragen", reageert Boulahrouz op de website van de Rotterdammers.

  Technisch directeur Martin van Geel is erg blij met de komst van Boulahrouz. "Met Khalid halen we een zeer ervaren en uitstekende verdediger in huis", klinkt het.

  "Zijn carrière heeft hem langs diverse gerenommeerde clubs in de grote competities van Europa gevoerd, terwijl hij ook twee WK's en een EK achter zijn naam heeft staan. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij van grote waarde zijn voor de ontwikkeling van de jongere spelers in onze selectie."

  Boulahrouz begon zijn carrièren bij RKC Waalwijk. In 2004 verhuisde hij naar het Duitse Hamburg. Na twee seizoenen in Duitsland maakte hij de overstap naar Chelsea. Daarna speelde hij voor Sevilla (Spanje), VfB Stuttgart (Duitsland) en Sporting Lissabon (Portugal).