• home
 • video
 • pas verschenen

  Hubert en Corstjens trekken naar de Freethiel

  David Hubert verdween vorig seizoen uit beeld bij AA Gent.

  Waasland-Beveren heeft zich versterkt met middenvelder David Hubert en verdediger Wouter Corstjens. De twee worden allebei gehuurd van AA Gent. Waasland-Beveren bedong voor beide spelers ook een aankoopoptie.

  De 26-jarige Hubert begon zijn profcarrière in 2008 bij RC Genk. Als aanvoerder vierde hij in 2011 de titel in Limburg. In 2013 werd hij eerst uitgeleend en daarna gekocht door Gent, maar de nieuwe Gent-coach Mircea Rednic moest hem niet. Een half jaar bij Hapoel Beer Sjeva in Israël bood soelaas. Waasland-Beveren is een nieuw begin voor Hubert.

  Corstjens is een jaartje ouder dan Hubert. Hij maakte zes seizoenen lang het mooie weer in Westerlo, tot dat in 2012 degradeerde. AA Gent lijfde hem in, maar hij brak er niet door. Na uitleenbeurten aan Westerlo en Lierse waagt hij nu zijn succes bij Waasland-Beveren.