• home
 • video
 • pas verschenen

  Training Chili verstoord door vurige fan

  De fan werd al snel gegrepen door de security.

  Een overenthousiaste Chileen is tijdens de training van zijn nationale selectie het veld opgelopen. De aanwezige veiligheidsmensen konden hem snel bij de kraag vatten en van het veld halen. Woensdag bestormde een groep Chilenen nog de persruimte voor Spanje-Chili.

  De Chileense fans vallen op tijdens het WK in Brazilië, alleen is het niet altijd in positieve zin. Zo heeft een supporter de training van Chili verstoord door het trainingsveld op te lopen en zijn helden te begroeten. De enthousiasteling werd door de security gegrepen en van het plein gehaald. Even later kon de training gewoon hervat worden.

  Het is niet de eerste keer dat de Chileense supporters slecht in het nieuws komen. Eén dag voor de start van het WK wierp een fan zich voor de spelersbus bij de aankomst van de ploeg in Brazilië. Woensdag bestormde een menigte de persruimte voor Spanje-Chili, in de hoop zo tot in de tribunes te geraken. 85 Chilenen werden toen opgepakt door de Braziliaanse politie.