• home
 • video
 • pas verschenen

  Antonio Valencia verlengt bij Manchester United tot 2018

  Valencia speelde gisteren nog tegen Honduras op het WK.

  De Ecuadoraan Antonio Valencia heeft zijn contract bij de Engelse topclub Manchester United verlengd. De rechtsbuiten is er al sinds 2009 aan de slag, waar hij ploegmaat is van Rode Duivels Marouane Fellaini en Adnan Januzaj.

  De 28-jarige Ecuadoraanse international kwam in 2009 over van Wigan Athletic en scoorde in 191 wedstrijden voor United 21 doelpunten.

  "Ik ben heel blij met dit nieuwe contract en ik kijk ernaar uit om met een trainer als Louis van Gaal te mogen samenwerken in de toekomst", aldus Valencia, die momenteel aanwezig is op het WK in Brazilië.

  Assistent-trainer en Manchester United-legende Ryan Giggs is ook opgetogen. "Ik ben heel blij dat we deze veelzijdige speler langer aan ons kunnen binden. Hij is uitermate professioneel ingesteld en is een voorbeeld voor veel jonge spelers."