• home
 • video
 • pas verschenen

  Hannover 96 haalt concurrent voor Pocognoli

  Albornoz komt over van de Zweedse kampioen Malmö.

  Hannover 96 heeft zich versterkt met linkerflankverdediger Miiko Albornoz. De Zweedse Chileen komt over van de Zweedse kampioen Malmö. Hij wordt bij de Duitse club de rechtstreekse concurrent van onze landgenoot Sébastien Pocognoli.

  In tegenstelling tot onze landgenoot Pocognoli, is Albornoz wel in Brazilië. Hij maakt deel uit van de Chileense selectie. "Zijn WK-selectie geeft aan dat hij over heel wat kwaliteit en potentieel beschikt", vertelde Hannover-sportdirecteur Dirk Dufner. "We denken dat hij een versterking is voor ons."

  De 23-jarige verdediger tekende bij Hannover 96 een contract voor drie seizoenen. Hij zal er met Pocognoli in de balans liggen voor een plaats in de basis.