• home
 • video
 • pas verschenen

  De Sutter mist competitiestart na operatie

  De blessure manifesteerde zich al tijdens de play-offs.

  Club Brugge-spits Tom De Sutter werd vandaag geopereerd. Hij had last van pubalgie, pijn ter hoogte van z'n buikspieren en liesstreek. De Sutter zal zes weken buiten strijd zijn en mist dus zeker de start van de competitie.

  Tom De Sutter stond vorig seizoen al een tijdje aan de zijlijn door een knieblessure. Ook nu zal de Club-spits een deel van de competitie moeten missen. De 28-jarige De Sutter sukkelt al sinds de play-offs met de blessure. Club besliste toen om de spits niet te opereren.

  Nu bleek een operatie toch noodzakelijk. Zelfs na een rustperiode in het tussenseizoen bleven de klachten immers aanhouden. Vrijdagochtend ging de aanvaller onder het mes. Hij zal zes weken buiten strijd zijn. Hij mist daardoor zeker de start van de competitie.

  Het uitvallen van de spits is meteen een zware domper voor Club Brugge amper vijf dagen na de start van de voorbereiding. Club Brugge opent zijn seizoen op 26 juli tegen Waasland-Beveren.