• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo loopt op training opnieuw averij op

  Ronaldo moest de training met een ijspatch verlaten.

  Het WK in Brazilië lijkt niet het toernooi van Cristiano Ronaldo te worden. De Portugese superster moest de training andermaal vroegtijdig staken.

  Cristiano Ronaldo sukkelt al sinds mei met heel wat kwaaltjes aan de knie en de bil. De Portugees werd nog opgelapt voor de Champions League-finale, maar blijft op het WK heel wat last ondervinden.

  Ronaldo kon al een paar keer de training niet volledig afwerken en ook in de eerste WK-match tegen Duitsland had hij de goeie vorm niet te pakken. Vandaag moest Ronaldo op training weer vroegtijdig naar de kant, met een ijspatch op de knie.

  Of Ronaldo er zondag tegen de Verenigde Staten bij zal zijn, is twijfelachtig. Volgens de Portugese krant El Confidencial zou de Portugese dokter Noronha twee maanden rust aan Ronaldo hebben voorgeschreven. "Zijn toekomst is in gevaar", zou de dokter gezegd hebben, maar hij ontkende niet veel later zijn uitspraken.

  Volgens reservedoelman Beto is er evenwel geen reden tot paniek. "Hij is 100 procent fit", zegt de keeper. "Hij is klaar om te spelen."