• home
 • video
 • pas verschenen

  Kortrijk legt jonge Serviër Marusic vast

  Adam Marusic (r) speelt de komende drie jaar bij Kortrijk.

  KV Kortrijk heeft woensdag zijn nieuwste aanwinst voorgesteld. De 21-jarige Serviër Adam Marusic komt over van de Servische eersteklasser Vozdovac. Marusic, die op verschillende aanvallende posities uit de voeten kan, tekende een contract voor drie seizoenen.

  "Ik ben blij dat ik voor Kortrijk kan spelen. Ik zal mijn uiterste best doen om de coach en de fans tevreden te stellen. Ik ben iemand die altijd het maximum geeft voor de ploeg. Ik spreek ook liever op het veld dan voor de camera", vertelt Marusic op de website van KVK.

  "Ik ben een snelle voetballer en ik hoop dat ik de toeschouwers in België kan verrassen. Hopelijk kan ik veel doelpunten maken."

  Marusic is de tweede aanwinst voor Kortrijk. KVK trok eerder al verdediger Benoît Poulain aan. De Fransman kwam transfervrij over van de Franse tweedeklasser Nîmes.