• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk legt jonge Georgiër en Serviër vast

  Luka Zarandia kan zowel diep in de spits als op de flank spelen.

  Racing Genk heeft twee nieuwe spelers binnengehaald. De 18-jarige aanvaller Luka Zarandia telt als één van de grootste talenten in het Georgische voetbal. Voor op het middenveld haalde de club de 19-jarige Sergej Milinkovic-Savic weg bij het Servische FK Vojvodina.

  De 18-jarige Zarandia komt over van FC Locomotive Tbilisi en tekende in Genk een contract voor vier seizoenen. Hij zou een vleugelspits zijn met snelheid en dribbelvaardige voeten. In Georgië wordt Zarandia beschouwt als één van de grootste talenten van het nationale voetbal.

  Milinkovic-Savic is een 19-jarige middenvelder uit Servië. Hij speelde tot vorig seizoen in zijn eigen land bij FK Vojvodina en tekende een contract voor vijf seizoenen.