• home
 • video
 • pas verschenen

  Geboren tijdens België-Algerije: Titus Marouane Dries

  Marouane Fellaini en Dries Mertens hebben er een supportertje bij.

  Tegen het einde van de eerste helft in België-Algerije is Titus Tijtgat op de wereld gekomen. Op het einde van de wedstrijd had de jongen er nog twee voornamen bij: Marouane en Dries.

  Om 18.38u is gisteren in het AZ Sint-Lucas in Gent de jongste supporter van de Rode Duivels komen piepen: Titus Tijtgat. Voor de tweede en derde voornaam (Marouane en Dries) zijn de ouders de mosterd gaan halen bij de twee doelpuntenmakers tegen Algerije: Marouane Fellaini en Dries Mertens.

  "We zijn allebei voetbalsupporters", vertelt papa Pieter Tijtgat in Het Laatste Nieuws. "We hadden afgesproken dat we, áls ze die match zouden winnen, ons zoontje behalve Titus ook de namen van de doelpuntenmakers zouden geven. Als de Duivels vijf keer hadden gescoord, dan zouden we hem vijf extra namen gegeven hebben."