• home
 • video
 • pas verschenen

  Chileense fans bestormen perszone voor Chili-Spanje

  De Chilenen hadden het op de perszone gemunt.

  Een uurtje voor de aftrap van Chili-Spanje hebben tientallen Chileense fans zonder kaartjes geprobeerd om via de perszone een plaatsje in het Maracanastadion in Rio de Janeiro te bemachtigen.

  Het ging om enkele tientallen supporters die geen ticket voor de wedstrijd tussen hun land en Spanje hadden. Ze geraakten door de beveiliging en probeerden zich door de perszone een weg naar de tribunes te banen.

  Ze trapten in hun 'plundertocht' onder meer een scheidingsmuur tegen de vlakte. De veiligheidsmensen hadden hun handen vol om de Chilenen weer buiten te krijgen, enkele supporters slaagden erin door te stoten tot de tribunes.

  De aftrap van de wedstrijd liep door het incident geen vertraging op.