• home
 • video
 • pas verschenen

  Bondscoach Ivoorkust: "Geen basisplek aan Drogba beloofd"

  Drogba mocht tegen Japan ook al maar een halfuur spelen.

  Didier Drogba grijpt wellicht weer naast een basisplaats bij Ivoorkust. De Galatasaray-aanvaller kreeg in de eerste groepswedstrijd de rol van invaller toebedeeld, maar zijn succesvolle invalbeurt lijkt hem niets op te leveren.

  Didier Drogba mocht in Ivoorkust-Japan pas na een uur zijn optreden maken. De aanvoerder deed meteen de wedstrijd kantelen in het voordeel van Ivoorkust, dat met 2-1 won.

  Maar Drogba begint donderdag tijdens de tweede WK-match, tegen Colombia, wellicht weer op de bank. "Ik heb hem geen basisplaats beloofd", zegt bondscoach Lamouchi. "Hij was teleurgesteld, zeker omdat hij kapitein is. Hij is belangrijk voor de ploeg en wil dat Ivoorkust zo ver mogelijk op het toernooi geraakt."