• home
 • video
 • pas verschenen

  Peeters: "We kunnen rekenen op onze bank"

  Bob Peeters zag in de VRT-studio hoe de invallers de Belgen aan de overwinning hielpen in de tweede helft. "Zowel Mertens als Fellaini hebben als invaller het verschil gemaakt. Dat zet de anderen op scherp", zegt de Charlton-coach. "Zo doe je een goeie zaak."

  "In een openingsmatch is het resultaat het belangrijkste. Het was uiteindelijk een verdiende overwinning. De manier waarop was het eerste uur niet goed, maar dat telt niet als je de 3 punten pakt", vindt Bob Peeters.

  "Zowel Mertens als Fellaini hebben als invaller het verschil gemaakt. Dat zet de anderen op scherp en betekent dat je op je bank kunt rekenen. Uiteindelijk doe je zo een goeie zaak."

  "Voor mij is Fellaini de man van de match. Hij maakt toch het eerste doelpunt, het doelpunt van de hoop. Na de 1-1 zie je Algerije in elkaar zakken. Bij de 2-1 is het een mooie actie van Hazard en Mertens die het goed afwerkt."

  Ook Peeters denkt dat de Belgische trein nu vertrokken is. "Maar ik zou nog niet te veel conclusies vastknopen aan deze wedstrijd. De eerste opdracht is volbracht. Nu moet je goed rusten en herstellen voor de volgende match."