• home
 • video
 • pas verschenen

  Coentrao moet geblesseerd het WK verlaten

  Coentrao moest in de partij tegen Duitsland na 62 minuten naar de kant.

  Het WK van de Portugese verdediger Coentrao is al afgelopen. In de eerste groepswedstrijd tegen Duitsland liep hij een blessure op aan de adductoren van de rechterdij. Hij zal niet meer tijdig hersteld raken voor de rest van het WK.

  Portugal verloor maandag met zware 4-0-cijfers van Duitsland. Pepe werd toen van het veld gestuurd met een rode kaart en ook Coentrao moest naar de kant met een blessure. De verdediger zal niet meer in actie komen in Brazilië. 

  Coentrao gaf meteen na de match zelf aan dat de blessure weleens ernstig zou kunnen zijn. "Ik heb geen goed gevoel. Mijn WK zit erop." De Portugese voetbalbond bevestigt dat nieuws nu. "Coentrao zal langer aan de kant staan met zijn blessure dan de duur van dit WK."

  In diezelfde partij raakten ook Hugo Almeida en doelman Rui Patricio geblesseerd. Voor hen is er wel nog hoop en ze startten al met een individueel revalidatieprogramma.

  De volgende partij van de Portugezen is tegen de Verenigde Staten op zaterdag.