• home
 • video
 • pas verschenen

  Kagawa: "Amper een oog dichtgedaan"

  Kagawa: "Ik heb niet gebracht waar ik op hoopte."

  De Japanse middenvelder Shinji Kagawa heeft nauwelijks geslapen na de nederlaag tegen Ivoorkust (1-2). "Maar we geloven nog volop in de tweede ronde", zegt de Manchester United-ploegmaat van Marouane Fellaini en Adnan Januzaj.

  Voor het ambitieuze Japan is het toernooi zaterdagnacht in mineur begonnen. In groep C gingen ze met 1-2 de boot in. "Ik heb na de match amper een oog dichtgedaan", blikt middenvelder Shinji Kagawa terug.

  De ploegmaat van Marouane Fellaini en Adnan Januzaj bij Manchester United vond zijn ploeg in Recife bleek acteren. "Ik heb het gevoel dat we ons spel niet hebben kunnen tonen. Ook persoonlijk heb ik niet gebracht waar ik op hoopte. Het was een frustrerende avond."

  Vrijdag kan Japan zich herpakken. Dan treft Griekenland, dat met 3-0 kansloos verloor van Colombia. "We geloven nog volop in onze kansen voor de tweede ronde", aldus de ploegmakker van Standard-goalie Eiji Kawashima (foto).