• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club Brugge dient een klacht in tegen steward

  Voorzitter Verhaeghe kregen het aan de stok met een steward.

  Club Brugge stak zaterdag een hand uit naar de titel door in Lokeren te winnen. Maar een handgemeen na de match, tussen voorzitter Verhaeghe en een steward, was een kleine domper op de feestvreugde.

  Voorzitter Bart Verhaeghe wou na de wedstrijd samen met zijn zoon de neutrale zone in. Een steward hield die zoon, die niet over de juiste accreditaties beschikte, tegen, maar dat zinde Verhaeghe niet.

  Er ontstond een kleine schermutseling, "maar na een verzoeningsgesprek waren beide clubs het eens om het voorval als gesloten te beschouwen", schrijft Club Brugge op zijn site.

  Toch besliste de steward achteraf om een klacht in te dienen bij de politie. "Daarna besliste de voorzitter van Club Brugge om dat eveneens te doen. De zaak is nu in handen van de bevoegde diensten."