• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Balotelli gaat in de clinch met tv-analisten

  Mario Balotelli speelde niet zijn beste wedstrijd in Rome.

  De match van Balotelli met Milan op Roma gisteren was niet zijn meest gelukkige. Milan verloor met 2-0, de spits begreep zijn wissel niet én reageerde flink op de kritiek aan zijn adres van enkele tv-analisten van Sky Italia. Bekijk hieronder het filmpje in het Italiaans.

  Balotelli sprak in de catacomben met een oortje met de tv-studio, waar ex-voetballers Zvonimir Boban, Giancarlo Marocchi en Christian Panucci de match analyseerden. Hij kreeg er van de drie van langs en dat stond hem niet aan. 

  Marocchi zei dat Balotelli niet genoeg bewoog. "Jij kent niks van voetbal. Geloof me vrij", kreeg hij als antwoord te horen.

  "Jullie praten altijd over mij. Als Milan wint, dan is Mario groots, als het verliest, is Mario slecht. Ik heb jullie kritiek niet nodig. Ik doe aan zelfkritiek."

  Boban (ex-Milan) vond hem geen topspeler in de match: "Ik heb nooit gezegd dat ik een topper ben, ik ben een gewone voetballer. Jullie zeggen dat ik een uitzonderlijke speler ben, jullie verwachten elke match vijf goals van mij."

  Zijn tv-optreden zorgde voor heel wat reactie - pro en contra de spits - op de sociale media. Rond 4u 's ochtends reageerde Balotelli via Twitter: "Mamma mia! Ik verdeel Italië in tweeën! Wow! Terwijl bijna iedereen uit het buitenland achter mij staat! Wat een vreemd spelletje :-)."

  Fragment van Sky Italia (in het Italiaans)