• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lierse kijkt voormalig CL-opponent weer in de ogen

  De Lierse-fans mogen zich opmaken voor een leuke oefenmatch.

  Het huidige seizoen is nog niet afgelopen, maar Lierse is nu al zijn huiswerk aan het maken voor de volgende voetbaljaargang. Het wist met Bayer Leverkusen ook een leuke oefenpartner te strikken.

  Lierse meldt vandaag dat de trainingen voor volgend seizoen hervat worden op 14 juni. Net geen maand later, op 12 juli, kijkt het Bayer Leverkusen in de ogen voor een oefenpot. De match vindt plaats in het Ulrich Haberland Stadion, het veld naast de BayArena van Leverkusen.

  Leverkusen is een oude bekende voor Lierse. In 1997 ontmoette toenmalig landskampioen Lierse de Duitse club in de groepsfase van de Champions League. Lierse verloor wel twee keer: 1-0 in Duitsland en 0-2 in eigen huis.