• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Moyes: "Deel en begrijp frustraties supporters"

  David Moyes reageert op zijn ontslag bij Manchester United.

  David Moyes heeft vandaag voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij Manchester United. De club maakte gisteren een einde aan de samenwerking met de coach. "Ik wens de club en de supporters het allerbeste toe voor de toekomst."

  Het roer overnemen van een club die gekenmerkt wordt door stabiliteit en succes, is ongetwijfeld een grote uitdaging. Dat besefte ook David Moyes.

  "Ik wist dat het moeilijk zou worden, maar ik heb nooit enige twijfels gehad om die opdracht op mij te nemen. Aangesteld worden als de manager van een van de grootste clubs ter wereld, is iets waar ik altijd trots op zal blijven", begint hij.

  "Mijn staf en ik hebben dit seizoen zeer hard gewerkt. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor zijn onuitputtelijke toewijding en inzet. We wilden het team naar een hoger niveau brengen, terwijl we ook nog goed moesten presteren in de Premier League en de Champions League."

  "Ik begrijp en deel de frustraties van de supporters toen de verwachte resultaten uitbleven. Toch ben ik trots dat ik samen met het team de kwartfinales van de Champions League haalde."

  "Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor het warme onthaal en het vertrouwen. Vooral Sir Alex Ferguson die in mijn kunnen geloofde en me de kans gaf om deze geweldige club te leiden. Ik wens de club en haar supporters nog veel succes toe voor de toekomst", besluit Moyes.