• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Marc Coucke: "Ik wil echt Europa niet in"

  Marc Coucke is een grote fan én sponsor van KV Oostende.

  KV Oostende presteert ook in de nacompetitie boven de verwachtingen. Straks speelt de kustploeg nog Europees. Daar zit de immer enthousiaste Marc Coucke niet om te springen.

  "Ik wil het écht niet. Ik ben de enige in Oostende die zo redeneert, vrees ik", lacht de sterke man van de club in Humo. "Als we Europees voetbal halen, is ons komende seizoen naar de vaantjes. Te veel in één keer. Cercle Brugge heeft dat twee jaar geleden meegemaakt."

  Marc Coucke hoeft nog niet te wanhopen, de weg naar Europa is nog lang voor KVO. Na vier speeldagen in Play-off II staan de kustjongens aan de leiding in groep A. De winnaar neemt het op tegen de laureaat van groep B. Pas daarna is er de confrontatie voor Europa tegen de nummer 4 van Play-off I.