• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Giggs haalt Scholes bij de technische staf

  Scholes en Giggs slaan de handen weer in elkaar.

  Ryan Giggs, interim-coach van Manchester United, haalt met voormalig ploegmaat Paul Scholes nog een lid van de "Class of 92" bij de technische staf van zijn club.

  Giggs nam gisteren de taken over van David Moyes, die na een teleurstellend eerste seizoen aan het roer van United ontslagen werd. Hij zal bijgestaan worden door Nicky Butt, Phil Neville en Paul Scholes, allemaal spelers die in de jaren 90 mee het mooie weer maakten bij de club.

  Butt was al assistent van Moyes en Neville trainde de -19- en -21-jarigen. Scholes was in het begin van het seizoen door Moyes ook al gepolst om terug te keren, maar weigerde toen. Op het verzoek van Giggs hapt de voormalige middenvelder wel toe.

  Samen hebben Giggs, Scholes, Neville en Butt 2.453 wedstrijden in het shirt van United op de teller staan. Scholes zette na vorig seizoen een definitief punt achter zijn carrière, nadat hij eerder al eens tijdelijk met pensioen was gegaan.