• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mirallas is tijdje out: "Maar raak klaar voor WK"

  Kevin Mirallas liep zijn blessure op in de match tegen Manchester United.

  Kevin Mirallas zal niet meer in actie komen voor Everton dit seizoen. De Rode Duivel heeft een klein scheurtje in zijn lies. "Ik laat me nu behandelen, zodat ik klaar raak voor het WK", laat Mirallas weten.

  Kevin Mirallas liep de blessure zondag op in de match tegen Manchester United, waarin hij trouwens de 2-0 maakte. In de extra tijd hinkte de winger de catacomben in. Met een scheurtje in zijn spier, zo blijkt nu.

  Everton laat weten dat Mirallas dit seizoen niet meer speelt bij hen en schat zijn onbeschikbaarheid op drie weken. Wellicht raakt de Duivel dus op tijd fit voor het WK.

  Voor Everton is het in ieder geval een bittere pil, want de club uit Liverpool is verwikkeld in een hevige strijd met Arsenal om het laatste CL-plaatsje.

  "Ik vind het erg jammer dat ik mijn ploegmaats niet kan helpen in de laatste drie matchen", zegt Mirallas, via de Twitter-account van Romelu Lukaku. "Ik hoop dat het team de CL haalt en laat me intussen behandelen, zodat ik klaar raak voor het WK."