• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Cissé trekt het broekje van Buffel naar beneden

  Cissé dolt met matchwinnaar Buffel.

  Halfweg in Play-off I en vier speeldagen ver in Play off II, er was weer heel wat te beleven op de Belgische velden. Het paasweekend in zeven opmerkelijke foto's.

  Club Brugge - Standard 0-0

  De wedstrijd tussen de twee titelfavorieten is op een brilscore geëindigd. Voor de rust is Club duidelijk de betere ploeg maar kan Standard wel een strafschop krijgen. Na de rust is er meer evenwicht op het veld. Voor de wedstrijd zorgen de supporters voor een immense tifo.

  Lokeren - Zulte Waregem 3-2

  Lokeren heeft zondag Zulte Waregem van de koppositie gehouden. In een aangename wedstrijd trekken de mannen van Peter Maes aan het langste eind. Voor de supporters van Essevee is de teleurstelling groot.

  Racing Genk - Anderlecht 1-0

  Anderlecht moet met lege handen terugkeren vanuit de Cristal Arena. De spelers van Hasi krijgen wel kansen en Mitrovic mist een strafschop. Na rood voor Camus spelen ze nog een tijd met een man meer, maar Thomas Buffel zorgt met een prachtige goal voor de Genkse zege. Na de wedstrijd bedankt Sekou Cissé hem op zijn manier.

  Waasland-Beveren - AA Gent 2-4

  Peter Balette en Bernd Thijs zijn met een 6 op 6 aan hun trainersopdracht begonnen. Na de thuiswedstrijd winnen de Gentenaren ook op de Freethiel. De spelers van Waasland-Beveren acteren matig en lijken onder de indruk van het optreden bij aanvang van de wedstrijd.

  Lierse - Oostende 0-2

  De kustjongens blijven aan de leiding in Play-off IIA. Lierse speelt met een jonge ploeg en heeft het betere van het spel, maar in het slotkwartier schenkt Baptist Schmisser met twee doelpunten Oostende de zege. Tijdens de wedstrijden laten de supporters zien wat hun mening is over de Play-offs.

  Charleroi - Cercle Brugge 2-0

  In Play-off IIB staat Charleroi aan de leiding. Het verslaat Cercle met 2-0 en zorgt ervoor dat de vereniging puntenloos achterblijft. Clément Tainmont maakt beide doelpunten en na de wedstrijd viert hij met de mascotte.

  KV Mechelen - KV Kortrijk 2-1

  KV Mechelen heeft Kortrijk de eerste nederlaag in Play-off IIB toegediend. Trajkovski en Bateau scoren voor de rust de Mechelse treffers en in de tweede helft maakt Santini vanaf de stip de aansluitingstreffer. De Mechelse spelers zijn blij en vieren de zege samen met hun supporters.