• home
 • video
 • pas verschenen

  De Laet en Wasilewski promoveren naar Premier League

  Ritchie De Laet (l)

  Na tien jaar afwezigheid maakt Leicester City volgend seizoen zijn rentree op het hoogste niveau in Engeland. Het team van Ritchie De Laet (ex-Antwerp) en Marcin Wasilewski (ex-Anderlecht) is zeker van promotie.

  Leicester City, leider in de Engelse tweede klasse, won vrijdag met 2-1 van Sheffield Wednesday. Na puntenverlies van achtervolgers QPR en Derby op zaterdag is de club zeker van promotie naar de Premier League. QPR verloor met 2-1 tegen Bournemouth en Derby ging met 1-0 de boot in tegen Middlesbrough.

  Ritchie De Laet genoot zijn opleiding bij Antwerp en kwam na een passage bij Stoke City (2007-2009) bij Manchester United terecht, dat hem meermaals uitleende. Zo speelde hij bij Norwich City in het seizoen 2011-2012 al zes wedstrijden in de Premier League.