• home
 • video
 • pas verschenen

  San Antonio verliest na 19 opeenvolgende zeges

  Kevin Durant (wit) probeert Tim Duncan af te stoppen.

  In de NBA hebben De San Antonio Spurs afgelopen nacht verloren bij Oklahoma City Thunder. Hierdoor komt er een einde aan de recordreeks van de Spurs met 19 zeges op rij. Uitblinkers bij de thuisploeg waren Russell Westbrook en Kevin Durant.

  In een wedstrijd tussen de beste twee teams van de NBA verloor San Antonio met 106-94 in Oklahoma City. De Spurs hebben dit seizoen nog niet kunnen winnen van de Thunder maar blijven ondanks de nederlaag wel eerste in de NBA.

  Bij de Thunder scoorde Kevin Durant 28 punten, zijn 39e wedstrijd op een rij met meer dan 25 punten. Daarmee is hij één wedstrijd verwijderd van de reeks van Michael Jordan, de langste in 50 jaar.

  In de andere wedstrijd wonnen de Dallas Mavericks met 113-107 bij de Los Angeles Clippers ondanks een triple double van Blake Griffin (25 punten, 10 rebounds en 11 assists). Bij Dallas was Dirk Nowitzki de grote man met 26 punten en 11 rebounds.

  Hoogtepunten uit Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs

  Hoogtepunten uit Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks