• home
 • video
 • pas verschenen

  Odjidja klaar voor comeback: "Over 1 à 2 weken weer top"

  Vadis Odjidja: "We proberen het nu wél te maken in de play-offs."

  Club Brugge moest het de voorbije drie matchen zonder Vadis Odjidja doen, maar voor de topper zondag op Anderlecht is de middenvelder weer klaar voor de dienst. "Een volledige wedstrijd zit er nog niet in, maar ik hoop op het einde te kunnen meedoen", zegt de speler van Club Brugge.

  "Ik hoop er zondag bij te zijn", zegt Odjidja aan Club TV. "Maar ik zal wellicht op de bank beginnen. Ik doe nog maar net mee met de groepstraining, maar nog niet lang genoeg om een volledige wedstrijd te spelen. Ik hoop op het einde toch nog te kunnen meedoen."

  Odjidja was vlak voor zijn voetblessure sterk bezig. Is die vorm nu helemaal weg? "Dat denk ik niet. Ik denk dat ik het snel weer te pakken kan krijgen. Ik ben toch niet lang out geweest. Je verliest alleen wat conditie. Over één à twee weken zal ik weer in vorm zijn."

  Door de sterke reeks van Club Brugge neemt de titelkoorts bij blauw-zwart elke week toe. "Maar we moeten nuchter blijven. We zijn er nog lang niet. Al zijn we ons wel allemaal bewust van wat we kunnen realiseren."

  Odjidja is al aan zijn vijfde seizoen bij Club Brugge, maar hij won in die periode nog geen enkele prijs. "We hebben elk jaar lang meegespeeld om de titel, maar telkens kwamen we wat tekort. Dan is het pijnlijk als je iemand anders de beker omhoog ziet steken. We proberen het deze keer wél waar te maken in de play-offs."