• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook bondsparket gaat in beroep tegen schorsing Carcela

  Carcela met teammanager Pierre Locht aan de gebouwen van de voetbalbond.

  Net als Standard gaat ook het bondsparket in beroep tegen de schorsing van twee speeldagen voor Mehdi Carcela. Carcela kreeg de straf voor zijn rode kaart tegen Anderlecht. Het bondsparket zal vrijdag de Geschillencommissie vragen Carcela alsnog drie speeldagen te schorsen.

  Het bondsparket eiste maandag een schorsing van drie duels voor Carcela, maar de Geschillencommissie bracht die straf dinsdag terug tot twee duels.

  Standard liet al weten in beroep te gaan en wil de straf laten terugbrengen tot één speeldag. Maar ook het bondsparket kan zich niet vinden in de strafmaat van de Geschillencommissie en vraagt opnieuw drie dagen schorsing. Vrijdag wordt de zaak tegen Carcela verder behandeld.