• home
 • video
 • pas verschenen

  Woods mist voor het eerst in zijn carrière Masters na rugoperatie

  Woods is de nummer 1 in het golf.

  De Amerikaanse golfer Tiger Woods moet verstek laten gaan voor de Masters, een van de vier topgolftoernooien van het jaar. Woods klaagt al maandenlang over rugpijn en liet zich maandag opereren. Het is de eerste keer in zijn carrière dat Woods er niet bij zal zijn op de Masters.

  "Ik probeerde me klaar te stomen voor de Masters, maar tevergeefs. Na overleg met mijn dokters koos ik ervoor om deze operatie nu te ondergaan", zei Woods. "Het is frustrerend, maar in functie van mijn toekomst op korte en lange termijn is het beter zo."

  Woods zat met een geknelde zenuw in z'n rug en dat probleem werd nu verholpen. "Ik bouw een rustperiode in en wil deze zomer weer golfen", zei Woods. De Masters beginnen over een week. Nicolas Colsaerts wist zich niet te plaatsen.