• home
 • video
 • pas verschenen

  Kim Clijsters speelt in augustus nog eens voor eigen publiek

  "Ik maak met plezier tijd vrij voor Knokke-Heist."

  Het ATP Champions Tour-toernooi van Knokke-Heist mag in de zomer opnieuw John McEnroe verwelkomen. Ook Kim Clijsters heeft een uitnodiging aanvaard. Onze landgenote zal een wedstrijdje gemengd dubbel spelen aan de kust.

  Het toernooi van Knokke-Heist vindt midden augustus voor de vijfde keer plaats. De Royal Zoute Tennis Club is opnieuw "the place to be". Kim Clijsters en John McEnroe toppen de affiche in de lustrumeditie.

  McEnroe zal voor de vierde keer van vrijdag tot zondag te zien zijn in wedstrijden voor de officiële ranglijst van de ATP Champions Tour, waarin voormalige topspelers ouder dan 30 jaar het tegen elkaar opnemen.

  McEnroe: "Ik ben verheugd om terug te gaan naar Knokke-Heist. Het is een van de beste ATP Champions-toernooien ter wereld. Er hangt een leuke sfeer en het publiek is altijd zeer enthousiast. Ik kijk er ook naar uit om Kim nog eens te zien.”

  Kim Clijsters speelt op 16 en 17 augustus dan weer een match in het gemengd dubbelspel. "Ik vind het super om komende zomer nog eens in de openlucht te tennissen voor eigen publiek", zegt Clijsters.

  "Knokke-Heist is een prachtige locatie en ik hoor van veel collega-spelers dat de sfeer er top is én dat de zon altijd schijnt. Dus maak ik met veel plezier tijd om mijn tennisspel nog eens uit de kast te halen."

  De ticketprijzen schommelen tussen 30 en 40 euro.