• home
 • video
 • pas verschenen

  Eupen-coach mist titelstrijd door schorsing

  Bartolomé Marquez Lopez is sinds 2012 coach van Eupen.

  Eupen zal de titelstrijd in de tweede klasse zonder zijn coach moeten afwerken. De Spanjaard Bartolomé Marquez Lopez is tot 15 mei geschorst, omdat hij ondanks een schorsing na de match tegen Wezet de scheidsrechter belaagde in de spelerstunnel.

  Marquez Lopez  moest de match bij Wezet vanaf de tribunes volgen door een eerdere schorsing voor kritiek aan het adres van de scheidsrechter. Na het laatste fluitsignaal belaagde hij opnieuw de ref en daar kon het Bondsparket allerminst mee lachen.

  Marquez krijgt nu een schorsing tot 15 mei en zal zijn ploeg zo in de laatste vier matchen van de reguliere competitie niet langs de lijn kunnen bijstaan. Eupen speelt nog tegen Virton, RWDM Brussels en titelconcurrenten STVV en Westerlo.