• home
 • video
 • pas verschenen

  "Knabbelen, babbelen, snabbelen en sabbelen"

  Johan Boskamp analyseert en lacht.

  Johan Boskamp is geen talenwonder. Liverpool wordt kampioen van Engeland. De keek op de week van Filip Joos en nog leuke extraatjes uit Extra Time. Voor u samengebald in dit artikel.

  De aparte talenkronkel van Johan Boskamp

  Ivan Vukomanovic is bij Standard niet alleen de rechterhand van hoofdtrainer Guy Luzon, de T2 kan als polyglot het woord voeren met zowat al zijn spelers. "Ik spreek Servisch, Engels, Frans, Italiaans, Russisch en Nederlands", zegt Vukomanovic.

  "Welke talen spreek jij, Jan", vraagt Frank Raes aan analist Johan Boskamp. "Gaat jou dat wat 'an?", bijt Boskamp. "Wil je me weer belachelijk maken? Knabbelen, babbelen, snabbelen, sabbelen."

  "Kaak van Donadoni staat nog altijd scheef"

  In de Oekraïense competitie slikte een speler afgelopen weekend zijn tong in, gelukkig kon hij door zijn collega's meteen gered worden. Het is een tafereel dat de makers van Extra Time deed terugdenken aan Roberto Donadoni, toen die in 1988 op het veld van Rode Ster Belgrado hetzelfde meemaakte.

  Ivan Vukomanovic zat toen toevallig in de tribune en zag alles gebeuren. "Ze hebben zijn kaak moeten breken om zijn leven te redden. Daardoor staat zijn kaak nu nog altijd een beetje scheef", klinkt het.

  "Liverpool wordt kampioen van Engeland"

  De ja-neen-vraagjes aan het begin van het programma zijn het privilege van de centrale gast. Ivan Vukomanovic zegt dat Liverpool kampioen van Engeland zal worden en dat Michy Batshuayi mee met de Rode Duivels naar het WK in Brazilië moet.

  Vukomanovic speelde in Israël tegen Luzon

  Vukomanovic legt aan Frank Raes uit hoe hij T2 van Standard geworden is. "Ik speelde in 2008 één jaar in de Israëlische competitie en nam het toen met mijn ploeg op tegen die van Guy Luzon. Van toen ken ik hem dus. Zijn entourage heeft contact met me opgenomen om bij Standard te komen werken."

  De keek op de week van Filip Joos

  Filip Joos en zijn redactie zien taferelen die wij niet altijd zien. Een festival van slechte passes en misverstanden bij AA Gent, een defensieve Schwalbe, een gevaarlijke breedtepass en de mooie ingeving van Becht Capon.