• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Standard uitverkocht

  De supporters van Standard zijn de play-offs begonnen met een gordijn van wc-rollen.

  Ook de supporters van leider Standard lopen storm voor de play-offs. Sclessin is de komende vier thuiswedstrijden tot de nok gevuld. In amper een uur tijd gingen vanochtend de laatste tickets de deur uit.

  Standard begon gisteravond met een 1-0-zege tegen titelverdediger Anderlecht. Vrijdag gaat het team uit Luik op bezoek bij Zulte Waregem. Standard aast op een elfde landstitel, de eerste sinds 2009.

  Eerder maakte ook Club Brugge bekend dat het bordje "uitverkocht" uithangt.

  Play-off I: Thuismatchen Standard

  • donderdag 17 april: Lokeren
  • vrijdag 2 mei: Zulte Waregem
  • zondag 11 mei: Club Brugge
  • zondag 18 mei: Racing Genk