• home
 • video
 • pas verschenen

  Habibou: "Nu even spijt van mijn transfer"

  "We verdienen allemaal een nul op het rapport."

  De klad zit erin bij AA Gent. Habib Habibou kon zijn teleurstelling na de 0-1 tegen Oostende niet verbergen. "Of ik een verklaring heb voor deze wanprestatie? Dat is niet mijn taak, anderen worden daar goed voor betaald."

  "Ik ben ontgoocheld, dit leek nergens naar", zegt de aanvaller in de kranten. "De mensen in de tribune hebben betaald voor een leuke pot voetbal, maar wij lieten hen in de steek. Eigenlijk verdienen wij allemaal een nul op het rapport."

  "Of ik een verklaring heb voor deze wanprestatie? Dat is niet mijn taak, anderen worden daar goed voor betaald", klinkt het met een sneer aan het adres van coach Mircea Rednic.

  Habibou verliet in de winterstop Zulte Waregem voor AA Gent. "Maar hiervoor ben ik niet naar Gent gekomen. Of ik spijt heb van mijn transfer? Op dit moment zou je kunnen zeggen van wel, ja."

  De aanvaller steekt de hand wel ook in eigen boezem, als hij het heeft over zijn grote kans in het begin van de tweede helft: "Ik had er beter mee moeten doen. Al was het wel een goede redding van hun doelman. Maar ik ga mijn verantwoordelijkheid niet uit de weg. Ik heb in die fase net zo gefaald als iedereen bij ons."