• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk verlengt contracten Hamalainen en Cissé, Van Hout mag vertrekken

  Genk ziet geen toekomst meer voor Van Hout.

  Racing Genk heeft de opties in de contracten van de Deense verdediger Brian Hamalainen en de Ivoriaanse aanvaller Sekou Cissé gelicht. Voor reservedoelman Kristof Van Hout is er minder goed nieuws. Genk gaat op zoek naar een vervanger voor hem.

  Genk en Hamalainen hebben een overeenkomst bereikt voor een nieuw contract tot 2016. Cissé mag zeker tot eind volgend seizoen blijven in de Cristal Arena. Vandaag was de laatste dag dat de opties in hun contract verlengd konden worden.

  De optie in het contract van Kristof Van Hout "werd met het oog op een andere invulling van het keeperstrio niet gelicht", schrijft Genk op zijn website. De club gaat dus op zoek naar een nieuwe doelman.