• home
 • video
 • pas verschenen

  Fellaini krijgt geen straf voor vermeend spuwen

  Fellaini zorgde voor controverse in United-City van vorige week.

  De Engelse bond heeft het vermeende spuwincident met Marouane Fellaini van vorige week in de Manchester-derby United-City zonder gevolg geklasseerd. Dat melden de Engelse media. Een filmpje op internet beschuldigde de Rode Duivel ervan naar City-verdediger Zabaleta gespuwd te hebben. De Engelse bond vond echter geen bewijs bij het bekijken van de beelden.

  Zabaleta ging tegen de grond, toen hij een elleboog van Fellaini incasseerde. Daarop zou Fellaini gespuwd hebben. Na het opduiken van het beschuldigende filmpje deed de bond een oproep naar duidelijkere beelden. Maar er doken geen nieuwe bruikbare beelden op, dus werd Fellaini niet vervolgd wegens een gebrek aan bewjis.

  Voor zijn elleboog kwam de middenvelder van Manchester United ook goed weg. Omdat de ref geel trok, kon hij niet meer vervolgd worden.