• home
 • video
 • pas verschenen

  De frappante foto's van de zeker-niet-in-de-weg-liggende Theo Flitser

  Ook Hans Van Alphen zag de fotograaf al opduiken

  De man die zondag tijdens Gent-Wevelgem op de grond/in de weg ging liggen om een foto te nemen van een aanstormend peloton was niet aan zijn proefstuk toe. "Dit is mijn stijl, ik neem wel vaker foto's op deze manier", zegt hij. Klopt! Wij maakten dit overzicht.

  In Ploegsteert lag de amauteur-fotograaf nog rechts van de weg, op de luchthaven van Zaventem heeft de man zich een tijdje geleden gewoon op de landingsbaan neergevleid om een vliegtuig te fotograferen. Eerder op de dag had hij al een kiekje genomen van een Belgische tank.

  Hij glipt door de mazen van het net in San Siro

  Wel een beetje vervelend, zo voor de penaltystip gaan liggen op het moment dat Zlatan Ibrahimovic de bal tijdens een Milanese derby in doel wil rammen.

  Ook honderden, zelfs duizenden jaren geleden was hij er al bij

  Onze fotograaf kent zijn pappenheimers. Hij was ook al van de partij toen de dino's een verfrissend voetbadje namen in de jaren stilletjes en ene Christoffel Columbus in 1492 Amerika ontdekte. Straffe prestaties.

  Bij de intrede van Obama was hij een opvallende aanwezige:

  Meer

  Meer leuke bewerkingen kan je hier terugvinden: http://gwphotoguy.tumblr.com/