• home
 • video
 • pas verschenen

  De eerste speeldag van de play-offs in acht opmerkelijke foto's

  Ferrera weet het even niet bij Genk.

  Ontgoocheling, moedeloosheid, vreugde en prachtige goals. De play-offs zijn begonnen. We vatten deze start graag nog eens samen in acht opmerkelijke foto's.

  Standard-Anderlecht 1-0

  Standard lijkt Anderlecht uit de titelstrijd te duwen door een doelpunt van Mehdi Carcela. De rivaliteit tussen beide ploegen blijft groot, zoals Jelle Van Damme en Olivier Deschacht laten zien.

  Club Bruge-Lokeren 5-1

  Club Brugge begint met een klinkende zege tegen de bekerwinnaar aan Play-off I. Uitblinker Lior Refaelov scoort twee keer en na de match bouwt hij samen met zijn ploegmaten een feestje met de supporters.

  RC Genk-Zulte Waregem 0-3

  Zulte Waregem heeft ten volle geprofiteerd van de malaise bij Racing Genk. Doelpunten van Sylla, Conté en Hazard zadelen de troepen van Emilio Ferrera met nog meer zorgen op.

  AA Gent-KV Oostende 0-1

  Het blijft droefenis troef in de Ghelamco Arena. Tegen de kustjongens kunnen de Gentenaren nooit hun wil opdringen. Habib Habibou weet niet wat hij ervan moet denken.

  Waasland-Beveren - Lierse 2-0

  Na de redding zijn de jongens van Bob Peeters goed begonnen aan play-off II. Dalibor Veselinovic en Ivan Trickovski vallen samen in en beslissen de wedstrijd met elk een doelpunt.

  KV Kortrijk-Cercle Brugge 4-0

  Net zoals in de reguliere competitie stuurt Kortrijk de vereniging met een 4-0 terug naar Brugge. Vooral de goal van Brecht Capon vanaf de middencirkel mag gezien worden.

  KV Mechelen-Charleroi 0-2

  Charleroi moet 70 minuten met een man minder spelen, maar wint toch van een onmachtig KV Mechelen door doelpunten van Fauré en Dewaest. Na de wedstrijd bedankt Neeskens Kebano zijn supporters.

  OH Leuven-Bergen 2-0

  De Leuvenaars hebben Bergen direct op zes punten gezet in Play-off III na doelpunten van Pettersson en Cerigioni. De geschorste Bjorn Ruytinx ziet dat het goed is.