• home
 • video
 • pas verschenen

  Revaliderende Vonn denkt al aan Winterspelen 2018

  Lindsey Vonn: "Het herstel verloopt langzaam."

  De revalidatie van Lindsey Vonn loopt niet op wieltjes. De Amerikaanse skiester heeft nog altijd wat last van haar knie en denkt niet dat ze een comeback kan maken voor december. Vonn denkt wel al aan de Winterspelen van 2018 in Zuid-Korea.

  Lindsey Vonn moest dit jaar verstek laten gaan voor de Winterspelen in Sotsji door een operatie aan haar getroffen rechterknie. "Het herstel verloopt langzaam", zegt de viervoudige winnares van de Wereldbeker.

  Het was al de tweede keer dat Vonn geopereerd werd aan de kruisbanden van haar knie. "Er was heel wat schade aan mijn meniscus, dus ik verwacht niet dat ik voor december kan meedoen aan wedstrijden."

  Vonn (29) denkt wel op lange termijn, want ze heeft al een doel gemaakt van de volgende Winterspelen, over 4 jaar. "Op dit moment ben ik van plan om erbij te zijn."